Certificering

VCA

Om bewust veilig te werken en daarmee het aantal ongevallen tot een minimum te beperken zijn wij VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

 

NEN-EN-ISO 9001:2015

Om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en daarmee de kwaliteit van onze producten te waarborgen zijn wij NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd.

 

NEN-EN-ISO 14001:2015

ISO 14001 is de internationale standaard voor milieumanagement. Met het behalen van het ISO 14001 certificaat zet Kersten wederom een stap in het verduurzamen van de processen binnen de organisatie. Ons milieumanagementsysteem zorgt ervoor dat wij de organisatie verder uit kunnen bouwen op een duurzame en gecontroleerde wijze, terwijl de invloed van de organisatie op het milieu wordt verminderd.

 

NEN-EN 1090

M.C. Kersten BV beschikt over een conformiteitscertificaat van de productiecontrole in de fabriek. Dit houdt in dat de betreffende producten mogen worden geproduceerd t/m uitvoeringsklasse 3 (EXC 3) volgens de eisen gesteld in de NEN-EN 1090. Waarna de geproduceerde eindproducten worden voorzien van een CE-label.

 

Safety Culture Ladder (“de Veiligheidsladder”)

De SCL is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag te meten en is bedoeld om bedrijven en leveranciers te stimuleren om bewust veilig te werken.

 

certificering
certificering
Certificering
Certificering