Ons werk

M.C. Kersten BV verzorgt alles wat met metaal te maken heeft voor verschillende facetten binnen de bouw, maar ook particulier. Soms betreft dit een enkele trap of hekwerk, meestal echter worden wij gevraagd om bij een bouwproject een uitgebreid scala aan metalen constructies te verzorgen. Kersten werkt aan vele mooie projecten, die tot de verbeelding spreken en waar wij erg trots op zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van reeds afgeronde projecten.
Bèta faculteit Leiden

Trappen

Vakkennis, innovatie, de juiste middelen en materialen. Als het om trappen gaat, staat M.C. Kersten BV op de hoogste trede.

Puien & Glasdaken

Het ontwerpen, realiseren en afwerken van stalen kozijnen, ramen, deuren en glasdaken vormt een belangrijk onderdeel van onze kernactiviteiten.
liftschachten

Liftschachten

Van simpele liftschachten tot schachten voor onbegrensde ruimtes, de zogenaamde panorama liftschachten.
Station Breda

Hekken

Wij produceren dagelijks hekwerken in alle denkbare afmetingen en uitvoeringen. Gangbaar of niet gangbaar, voor allerhande projecten.
Staalconstructies

Staalconstructies

Bij de bouw van bedrijfspanden en openbare gebouwen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van dragende staalconstructies.
Cruquius 1.4 Wijnsilo's

Diversen

M.C. Kersten BV verzorgt metalen constructies in alle soorten en maten. Wij staan wij voor alle op maat gemaakte metalen constructies die voorkomen op de bouw.